Serveis Ortopèdia

Ortopèdia

Entre els nostres productes ortopèdics trobaràs gran varietat. de genolleres, turmelleres, faixes, mitges de compressió, plantilles crosses de diversos models…així com cadires de rodes, i caminadors i altres articles que ajuden a millorar la mobilitat i la qualitat de vida del pacient. Som centre proveïdor del Servei Català de la Salut.

Fitoteràpia

Oferim aquesta teràpia natural que obté els principis actius directament de plantes i herbes medicinals com a medicina complementària i/o alternativa sempre amb el nostre consell farmacèutic.

Seguiment
farmacoterapèutic

No només dispensem medicaments sinó que procurem fer un seguiment dels tractaments dels nostres pacients.

Serveis Dermocosmètica

Dermocosmètica

Una rutina d’higiene, hidratació i nutrició de la pell és molt important per a mantenir-la amb un aspecte sa i potenciar-ne la seva bellesa Per això, et podem assessorar a l’hora d’ escollir els productes que millor s’adaptin al teu tipus de pell i a les teves necessitats.

Serveis Control Cardiovascular

Control
cardiovascular

El control de paràmetres com la tensió arterial és imprescindible per a detectar factors de risc cardiovascular i evitar malalties derivades. És un servei que oferim sense cap cost i, en cas necessari, amb un seguiment continuat.

Serveis Nutricio I Dietetica

Nutrició i dietètica

Podem incidir en la teva dieta per aconseguir uns hàbits nutricionals saludables i equilibrats. Molt importat en aquells pacients amb patologies que puguin millorar amb la dieta, (anèmia, intoleràncies alimentàries, pressió arterial elevada, hipercolesterolèmia, etc.)

SPD

Amb el Sistema Personalitzat de Dosificació organitzem la mediació crònica dels pacients en un blister setmanal unificat Aquest servei permet un millor seguiment terapèutic i una correcta administració dels medicaments.

Serveis Perforació Lòbul Orella

Perforació lòbul orella

Realitzem perforació del lòbul de l’orella amb arracades hipoal.lergèniques, tan en adults com en nadons.

Serveis Homeopatia

Homeopatia

La homeopatia és una medicina alternativa eficaç i segura per a regular l’organisme i fer front a tot allò que el desequilibra. L’objectiu de la homeopatia és anar més allà del tractament dels símptomes; busca ajudar el pacient a restablir de manera global el seu equilibri natural.

Serveis Seguiment Neonatal

Seguiment neonatal

El seguiment periòdic del pes dels nadons és molt important per assegurar el seu correcte desenvolupament durant els primers mesos de vida. A la farmàcia t’oferim aquest servei de manera gratuïta.